Pentru produsele comercializate de  Eduardcar  Impex srl,  qarantia se acorda pentru durata medie deutilizare a acestora conform specificatlllor tehnice ale producatorului dar nu mai mult de 12 LUNI de la data inscisa pe factura de vanzare.Totodata  SC Monfest Impex srl  asiqura conformitatea produselor timp de 12 luni in concordanta cu Vanzatorul garanteaza cumparatorului conformitatea produsului in termen de 12 luni de la livrare infunctie de durata de viata a produsului in cazul lipsei conformitati  /  defectarii produsului,Totodata vanzatorul si/sau producatorul acorda qarantie pentru viciile ascunse in conformitate cuprevederile O.G. nr. 21/1992 privind protectia consumatorului pentru durata medie de utilizare aproduselor, cu conditia respectarilor conditiilor de utilizare a produselor. In cazul unor vicii ascunse termenul stabilit pentru remedierea deficientelor incepe de la data finailzarii expertizei tehnice efectuate de un organism tehnic neutru.Pentru acordarea qarantiei , clientul trebuie sa prezinte factura, chitanta , certificatul de qarantie,copie certificate inmatriculare autovehicul , nota de constatare a viciului produs , emis de unitatea service unde s-a efectuat  montajul pieselor si dovada montajului intr-un service autorizat RAR.

 

Conditii de garantie

 

Garantia se accepta in conformitate cu prevederile Legii nr. 449/2003, O.G. nr. 21/1992 republicata,

Garantia nu acopera:

- incidentele datorate influentei unor evenimente exterioare cum ar fi: lovituri, zgarieturilor  etc;

- verificarile si operatiunile de intretinere periodica neefectuate la timp sau la unitati service

  neautorizate;

- depozitare improprie;

- uzura normala a pieselor;

- folosirea de combustibil sau alte materiale necorespunzatoare;

- defectiunile datorate unor alte detectiuni neremediate la timp;

- defectele datorate depasirii qreutatii maxim admise de lncarcare a autovehiculului.

-montarea pieselor nu se efectuiaza in service autorizat RAR

.

Tn cazul producerii unor detectiuni la produsele achizitionate,, cumparatorul este obligat sa anunte

in termen de 3 zile, unitatea vanzatoare sau unitatea service autorizata fara a interveni la

autovehicul in scopul constatari cauzelor reale care au determinat detectiunea,

Se pierde dreptul de garantie in cazurile:

 -In care piesa de schimb achizitionate de la SC EduardcarImpex srl nu se

  rnonteaza intr-o unitate service autorlzata de RAR, precum si in unitatile service care nu folosesc

  sculele si echipamentele recomandate de catre Producator, personal calificat si care nu respecta

  standardele de calitate ale producatorului.;

- atunci cand avaria se datoreaza unei intretineri defectuoase, suprasolicitari produsului, abuzurilor sau neefectuarii  reviziilor  periodice, conform recornandarii  producatorului;

- Consumatorul a pierdut factura fiscal emisa de vanzator.

-Consumatorul nu depune in scris actele enumerate in acordul de garantie

Nerespectarea celor mentionate in prezentul certificat, exonereaza vanzatorul de

responsabilitate .

Returul produselor se accepta conform termenilor si conditiilor mentionati mai jos si sunt in conformitate cu prevederile O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.

Produsele care fac obiectul comenzilor incheiate online, pot fi returnate , fara a fi montate si  fara invocarea vreunui motiv intr-un termen de 14 zile de la data primirii acestora; inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

In cazul persoanelor juridice (acestea nu au calitate de consumator) ne rezervam dreptul de a accepta sau nu returul produselor.

Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. Iti recomandam pastrarea ambalajului original pentru protejarea integritatii produselor.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat;

Consumatorul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii acestora, conform art. 14, alin. 3 din OUG 34/2014.Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maxim 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data informarii.